صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید!
سرخط خبرها

نتیجه بازی فرش‌آرای مشهد و سن‌ایچ در لیگ برتر فوتسال | بدترین پایان ممکن! + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۵۴۰۴
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۹
نتیجه بازی فرش‌آرای مشهد و سن‌ایچ در لیگ برتر فوتسال | بدترین پایان ممکن! + فیلم
فرش‌آرای مشهد در هفته پایانی لیگ برتر فوتسال در مشهد مغلوب سن ایچ ساوه شد.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، هفته پایانی لیگ برتر فوتسال امروز با برگزاری ۷ دیدار به پایان رسید. فرش آرای مشهد نیز در سالن شهید بهشتی مشهد پذیرای سن ایچ ساوه بود که در نهایت با نتیجه ۳ بر یک شکست خورد.

شاگردان حسن‌زاده که عملکرد ضعیفی از خود در این دیدار به نمایش گذاشتند در همان نیمه نخست ۲ گل از حریف خود دریافت کردند تا کار سختی در نیمه دوم برای کامبک داشته باشند.

اما در ابتدای نیمه دوم سن ایچ ساوه گل سوم خود را هم به ثمر رساند تا آب سردی بر پیکره تیم فرش آرا ریخته باشد.

زردپوشان مشهدی در ادامه چند موقعیت نصف و نیمه نیز روی دروازه سن ایجاد کردند که با دقتی مهاجمان از دست رفت. در دقایق پایانی که فرش‌آرا برای جبران نتیجه رو به تاکتیک پاورپلی آورده بود توانست توسط سعید تقی زاده تنها یکی از گل‌ها خورده را جبران کند تا هفته پایانی لیگ برتر را مقابل تماشاگران خود با شکست به پایان برساند.

فرش‌آرا با این شکست ۳۵ امتیازی باقیمانده و در رده بندی نهایی لیگ برتر فوتسال هفتم شد.

سن ایچ ساوه نیز با این پیروزی ۳۹ امتیازی شد به عنوان چهارمی لیگ برتر فوتسال دست پیدا کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->